Hotel Casa Canut

Inici / Hotels / Hotel Casa Canut
Hotel Casa Canut Hotel Casa Canut

Direcció

Av. Carlemany, 107
AD700 - Escaldes-Engordany - Principat d’Andorra

Contacte

Tel: +(376) 739 900
E-mail: reserves@acasacanut.com


Hotel Casa Canut PRESENTACIÓ

A Casa Canut trobareu la càlida acollida d’un petit hotel familiar, que farà que la vostra estada sigui inoblidable.

L’Hotel Casa Canut va obrir les seves portes, fa més de quaranta anys, adaptant-se als temps per tal de fer que el client se senti a gust oferint-li un tracte familiar, sincer i un servei de qualitat i acurat. La Família Canut s’esforça a diari, gràcies al seu bagatge professional, amb la finalitat de guardar la personalitat i el caràcter propi del seu establiment.

Casa Canut és un referent en gastronomia i allotjament a Andorra .

Hotel familiar amb 31 habitacions, restaurant gastronòmic i Q de qualitat. Situat en ple centre comercial del país i molt a prop de Caldea. Les seves habitacions han sigut personalitzades una per una amb un gust exquisit, inspirades per dissenyadors de renom, Stark, Tusquets, Ceccotti, Mackintosh, Mendini, etc.

A Casa Canut podreu gaudir de la restauració més selecta del país. En els seu restaurant, La Grandalla dels Set Pètals La Família Canut ha aconseguit transmetre la seva passió per la bona taula cap a una oferta gastronòmica basada en la cuina de mercat, el peix fresc i el marisc.

Gastronomia, habitacions de dissenyUNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Hotel Casa Canut

Gastronomia

CASA CANUT, preten ser més que un Hotel, un restaurant gastronòmic amb habitacions, on gaudir de la restauració més selecta i del país. En el seu restaurant, La Grandalla dels Set Pètals La Família Canut ha aconseguit transmetre la seva passió per la bona taula basant la seva oferta gastronòmica en la cuina de mercat, amb producte fresc, de temporada i de proximitat (peix ,marisc etc).

Hotel Casa Canut

Gastronomia

El client podrà descobrir cada dia la seva Carta de Temporada, la Cuina de Mercat, la Minuta Degustació, la Minuta del Mar, la Minuta del Dia i la Minuta per a nens. Com a especialitats cal destacar, els seus peixos a la sal, els arrossos, els fideus i els suquets, tot mirant al passat a través dels Vins de reserva, del seu Celler. La Pastisseria, que utilitza com a base fruita fresca, elaborant una extensa varietat de xocolates d’artística presentació i elaboració.

Hotel Casa Canut Centre ciutat

Habitacions Úniques

Casa Canut, és un hotel familiar, però ha sabut crear un entorn únic. Allotjar-se en una de les seves 32 habitacions decorades i cadascuna d’elles personalitzades per dissenyadors de gran renom internacional, tals com Tusquets, Mendini, Stark, Trasserra, Mackintosh, Ceccotti, farà que la vostra estada sigui inoblidable.

Casa canut

Des dels anys 60HISTÒRIA

Casa Canut va néixer als anys 60. A l’inici era una CAVA de vins i licors i souvenirs.

Al llarga dels anys i fins a dia d’avui, amb l’esforç constant de tres generacions de la família, s’ha convertit en un petit establiment hoteler i gastronòmic de renom al país.